Путин се у Техерану састао са иранским председником Ебрахимом Раисијем и турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом. Он се у уторак састао и са иранским врховним вођом ајатолахом Хамнеијем, преноси иранска државна новинска агенција ИРНА.

"Веома сам задовољан што сам на гостољубивом иранском тлу... Можемо се похвалити рекордним цифрама у погледу раста трговине", рекао је Путин на билатералном састанку са Раисијем.

Међутим, претходно су сви мотрили моменат када је лидер Москве тек стигао.

И док је британски медиј "Дејли мејл" искористио ову прилику да на снимку где се види излазак Путина из авиона на аеродрому у Техерану, укаже на то да "председник Русије не може да хода", свима су промакла важна два детаља!

Чим је Путин изашао из авиона и пришао одбору добродошлице да се поздрави, око њега су будно мотрили његови телохранитељи. Путин већ током разговора тада откопчава дугме на сакоу, а чим је кренуо ка црној лимузини, обезбеђење га је окружило са свих страна. У моменту када се врата отварају и Путин креће да улази у аутомобил, телохранитељ заклања поглед на руског председника, али се у једном веома кратком тренутку види да је председник Русије ушао у аутомобил без сакоа. То значи да га је из неког разлога скинуо у пар секунди док је стајао заклоњен телохранитељима, а претходно олакшао овај поступак када је откопчао дугме.

И то није оно најчудније. Истог тренутка када се врата аутомобила за Путином затварају, а обезбеђење и даље стражари около, један од мушкараца из његове пратње хитро прилази месту где је Путин ушао у кола и почиње да темељно брише кваку (наизглед влажном марамицом) коју је председник Русије претходно дотакао!

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".