"Задруга 5", најгледанији ријалити до сада, био је препун дешавања, а највише пажње свакако је изазвао крах брака Далиле и Дејана Драгојевића. Дејан је из ријалитија изашао као победник, Далила као другопласирана, али се истовремено она сусреће са бројним критикама и увредама на свој рачун.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Певачица Ана Николић желела је да подржи Далилу Драгојевић и преко портала Пинк.рс јој упути поруку.

- Ја сам јој послала једну поруку подршке у смислу да наравно не негирам да је направила грешку, велику грешку. У том смислу је не подржавам. Али у сваком другом смислу је подржавам зато што је ово само тренутно опсена. Ситуација тако само делује. Ако се мало зачепрка по површини, видећемо да није све баш тако. Она можда јесте погрешила, она директно и отворено иде главом кроз зид, није прорачуната, на начин на који је био и остао њен бивши муж - рекла је Ана Николић за Пинк.рс, па додала:

- Тако да, моје питање за њу је где је проналазила снагу када је пролазила кроз све оно што јесте, јер ја могу да замислим кроз шта је све прошла јер сам ја неко ко је био и на врху и на дну и све тако у круг. Заиста, оно би мало људи успело да издржи све оно што је она. Само се надам да је неће стићи посттрауматски синдром, што би рекао Кристијан. Јер заиста је било страшно! У неким тренуцима је било страшно. Ето, моје питање за њу је где је проналазила снагу и како то жене нађу снагу.

Фото: АТА имагес

 

 

А сада је Далила одговорила певачици и захвалила се на речима које јој је упутила.

-Захваљујем се Ани што ми је пружила подршку и разумела ме. А што се тиче тога где сам проналазила снагу, па искрено, увек сам давала све од себе да се извучем из ситуације. Јер хватала сам себе у моментима да ме хвата депресија. Али онда видим друге људе да се спремају за емисију и да никог и не интересује што ја лежим ту, рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

-Онда кажем себи "Зашто да лежим ту? Треба да се издигнем јер од тих људи, кад изађем напоље, скоро нико неће бити ту. И тако сам сама себи давала снагу да будем боље. Али та нека моја борба и све, скупљала сам све у себи и чинило ми се да се никад неће завршити. А што се тиче тога да ли ће ме стићи све, зато се и трудим да не будем сама никад. Да се крећем и не будем сама без другарице, без друга, мислим да би ме тада стигло све. Тога сам се највише плашила. Хвала на подршци, много ми значи, завршила је Далила.

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".