Према информацијама из безбедносног сектора, како пишу Вијести, њих двојица доводе се у везу са кавачким криминалним кланом. Ракочевић је после хапшења пуштен, навели су из Управе полиције.

Он је, међутим, изјавио да није хапшен и да је само био у друштву са Пантовићем.

- У кривичном предмету који је, у мају ове године, по налогу главног специјалног тужиоца, поново формиран, по материјалу ЕУРОПОЛ-а и француских правосудних органа, достављеном у јулу и децембру прошле године, данас је лишен слободе и Р. П., због постојања основа сумње да је учинио кривично дело стварање криминалне организације и продужено кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога - саопштено је званично из Специјалног државног тужилаштва (СДТ).

У саопштењу се додаје да је хапшење извршено од стране службеника Специјалног полицијског одељења, а по налогу специјалног тужиоца, којем ће осумњичени, од стране полиције, бити спроведен на саслушање у законском року.

- Такође, службеници Специјалног полицијског одељења врше претресање станова и других просторија лица лишеног слободе, на више локација у земљи - закључује се у саопштењу СДТ-а.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".