Давне 2009. године, Владимир Арсић Арса однео је победу у тадашњем најпопуларнијем ријалити шоу програм “Велики Брат“. Његово понашање током самог ријалитија било је веома запажено и доста се причало о њему, те је стога однео новчану награду од 100.000 евра.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Man Milver

 

 

Његово ријалити учешће, поред свих занимљивости и смешних излагања, обележило је и његово слободно понашање, тј. интиман однос, који се десио у сред зиме, током хладних дана на базену са Даницом Кордић.

Фото: Принтскрин Јутјуб/елпеђолино

 

 

Након тога и саме победе, 100.000 евра Арса је однео у своје родно Ужице, где се повукао из медија и кратко време возио такси. Тим послом се није дуго бавио, већ се одлучио да сними дует са Милицом Мајсторовић и да се бави музиком, али не као певач, већ као ди џеј. Захваљујући послу ди џеја, путовао је по разним земљама, где је упознао и своју супругу Сандру која долази из Словеније.

 

 

Још 2013. године победник ријалитија и Сандра су се упознали на будванској плажи Плоће, где је он радио као ди џеј, а осим зараде, на тој турнеји је пронашао и љубав. Арсић и његова изабраница изузетно воле путовања, а те слике поделе често на својим друштвеним мрежама.

 

 

Победник ријалитија и његова изабраница, уживају у складном браку у ком имају троје деце,  сина Андреја и ћерку Атину, а прошле године на свет је дошао још један син, коме су се одлучили да дају име Вук.

Владимир се изузетно фокусирао на своју породицу и посао ди џеја, те је стога још 2009. године на ријалити учешће ставио тачку.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".