Мелвил је, како се наводи,  у први план ставио принципе којих су се држала обојица славних спортиста. Знамо да Новак Ђоковић не жели да се вакцинише, због тога није играо на Аустралијан опену, Мајамију, Индијан Велсу, а вероватно неће ни на предстојећем Ју Ес опену.

- Две спортске иконе. Две различите епохе. Међутим, постоји једна велика сличност између Мухамеда Алија и Новака Ђоковића. Они су се држали својих принципа чак и када је свет покушао да их затвори. Обојица су постали већи од свог спорта, а то су учинили храброшћу када су се нашли под "паљбом" јавности - написао је Мелвил, који је лудирао на то што је Ђоковићу забрањено играње на Аустралијан опену, а по свему судећи то му следи и када је у питању Ју Ес опен.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Мухамед Али, један од највећих боксера свих времена, својевремено је одбио да иде у америчку војску и оде у рат у Вијетнаму. Због тога га је Америка суспендовала на три и по године.

На Мелвилов став реаговало је много пратилаца на Твитеру, међу њима и један од најбољих америчких атлетичара свих времена Мајкл Џонсон. Његов стан је све рекао, Новак му баш и није драг.

- Ср**е! 

 

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".