Када је сазнала да има рак и кренула у борбу за сопствени живот, Марина је наводно одустала од идеје да наплати сва дуговања, па је престала да гања певаче који јој дугују новац за текстове које им је написала. Међутим, у медијима се спекулише да је она је имала свеску у којој је записивала све, и ко је коју песму купио, и ко је платио у ратама, и ко још није платио. Иако су јој паре биле потребне за лечење, она никоме није тражила ни динара, али њен син Милан Радуловић Лаћа наводно нема намеру да буде широке руке, пише Свет.

Фото: Архив Новости

 

- Марина је и те како водила рачуна о томе коме је продала који текст, ко јој је и када платио, све је записивала годинама, малтене од када је почела да пише. За ту свеску знају Фута и Лаћа, а како чујем, њен син не жели да било коме опрости ни један једини динар, јер зна колико је Марину болело то што је нису испоштовали, поготово што ти певачи који су дужни нису ни звали да питају како је и да ли могу на рате да јој исплате дуг иако су знали да јој треба за лечење. Она се много нервирала око тих дуговања и никад није разумела како неко без срама може да се прави блесав и да је чак не позове и извини се. Писала је озбиљне хитове, помићу којих су сви ти певачи згрнули велике паре, а остали су њој дужни. Чим се мало стиша све, можда после 40 дана, Лаћа ће да отвори свеску и да види на који начин да потражи сва та дуговања, сигурно је да ће све звезде које су дужне да тужи. Многим певачима неће бити добро, јер је спреман да јавно изнесе све. Укупан дуг певача је преко 90.000 евра. Колико знам, један популарни фолк певач је остао озбиљно дужан и са њим се дуго Марина гањала, а ту је и једна певачица која је од ње узела чак четири песме, од којих су две озбиљни хитови и никад није платила - испрочао је извор близак Марининој породици.

Фото: Нпортал/Архива Новости

 

- Марина јесте написала тестамент, чини ми се пре годину дана, јер јој је здравствено стање варирало, хтела је да оде спокојна на онај свет. Не знам детаље, у тестаменту се налази и њена заоставштина музичких дела. Још је рано за све, јер је породица јако утучена, желе да у миру пате и болују за Марином. Касније ће решавати правне ствари. Знају шта и како треба да раде и Фута и Лаћа, јер је Марина ноћима причала са њима и припремала их на њен одлазак - завршава извор.

(Свет)