Вујадин Савић често објављује слике своје супруге Мирке Васиљевић.


Он воли да се хвали својом лепом и згодном женом, па је тако једном на Инстаграму окачио њену слику на којој позира у купаћем костиму.

Вујадин је објавио слику на којој се његова жена хлади на базену са њиховом ћерком.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

Подсетимо, она је изузетно харизматична, а о њеној лепоти прича цела Србија.

Родила је четворо деце, а њено тело изгледа савршено.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

Од тренутка када смо је упознали као Софију у филму „Ми нисмо анђели 2“, за Мирку Васиљевић „залепио“ се епитет "лепа", који је прати до данас.

Фото: Д.Миловановић

 

Први филм снимила је као девојчурак од 15 година, данас има 32, мајка је четворо деце и још је подједнако неодољива, што и не треба да чуди јер негује природан изглед.

Глумица је посвећена породици, деци и партнеру Вујадину Савићу ког прати широм света, а сада је проговорила о животу како каже ''у коферима''.

- Мој живот је у коферима. У коферима је од моје 19. године. Али, још коју годину само, то је то. Није ми то напорно. Шта да радимо, то је наш живот. Ми тако функционишемо. То је за добробит породице. То је Вујадинов посао, ми смо ту да га подржимо, да га испратимо - рекла је Мирка, па открила да ли успева да тренира:

- Тренирају ми највише живце! (смех) Тренинге сам мало запоставила. Са бебом је то сад мало... Није немогуће, наравно, кад се човек добро организује, али у иностранству смо потпуно сами са децом, немамо никакву помоћ. Немамо ни баке, ни деке, ни рођаке, никога ко може да буде сат, два, три са децом. Тамо не стижем то, овде сам стизала - истакла је Мирка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".