Радиша Трајковић, познатији као Ђани, недавно је повредио руку и носи лонгету, али га ни то не спречава да наступа свако вече. Како каже, боље се осећа када ради, јер када је слободан, по цео дан пије са друштвом.

Фото: Инстаграм принтскрин/sladja_carpediem

 

– Трчао сам у папучама и оклизнуо сам се и пао, поломио сам кост, носим лонгету. И даље морам да мирујем, а ја свако вече наступам. Десило ми се првог дана када сам дошао на одмор, док су сви уживали, ја не. Треба да лежим, али морам да радим, тачније да испоштујем људе са којима сам се договорио. Не пружа Слађа прву помоћ, све сам радим – започео је Ђани за медије, те је додао:

– Пуним 50. година 23. јула, али пошто је доста пријатеља на одмору, прославићемо у августу. Желим себи још 20 година доброг живота. Функционишем тако да радим сваки дан, одспавам добро, поједем чорбицу, одспавам још мало пред наступ, а када не радим, по цео дан се пије са друштвом, боље је по мене када радим.

Певач је открио планове за предстојећи период.

– У августу имам два, три дана паузе, не стајем. Биће хитова, нисам певач који снима кавере. Припремамо неколико добрих песама и хоћу да све буде како треба. Организација за “Арену” треба да буде савршена, хоћу да следећа буде још боља – истакао је фолкер, те се дотакао свадбе сина и највеселије Секе Алексић.

Фото: АТА имагес

 

– Сви који су били су моје праве колеге, Сека и ја се знамо и када нисмо били звезде. Жена је весељак, опустила се, рекао сам јој да ћу бити још луђи када она буде женила синове. Било је супер, весело, хвала Богу да је Слађа прекинула у три, јер је било 600 људи и нико није хтео да иде кући, само сам рекао: “Разумем шефе” – рекао је Ђани кроз смех и додао да је остао без пара.

– Зависи колико дајем за бакшиш, када ме погоди песма... Не знам ни сам колико сам пара дао на музику, гурнуо сам руку у џеп у једном тренутку и видео да немам ни динара, па сам тражио пријатељу, да се не обрукам – истакао је певач, који не планира да сними филм о свом животу:

– Нисам у том фазону, о покојном Шабану треба да се сними филм, то су озбиљни певачи и хитови. Можемо да снимимо циркус. Сада је све доступно, раније када видиш певача на улици то је био појам, сада преко друштвених мрежа можеш доћи до свакога.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".