Свет је шокирала вест да је бивша супруга Доналда Трампа, Ивана преминула. Она је пронађена мртва у својој кући, а откривен је и узрок смрти.

Убрзо након што се прочуло да је Ивана Трамп преминула, Биљана Обрадовић се опростила од чувене пословне жене и бивше манекенке објавивши на Инстаграму стари снимак, из периода када је са њом урадила један прилог.

-За 25 година телевизијске каријере, разговарала сам са небројено холивудских звезда и личности са светске сцене. Једна од њих је, волели је или не, била и Ивана Трамп, прва супруга бившег америчког председника Доналда Трампа. Ивана је увек била жена која интригира и која је пунила новинске ступце, написала је Биљана на Инстаграму поред снимка њеног интервјуа с Иваном Трамп.

 

 

Биљана је током своје каријере имала прилике да разговара са више од 700 светски познатих личности. Присећајући се сусрета с првом госпођом Трамп, објаснила је како ће је памтити као жену коју су сви напросто морали да поштују.

Фото: Профимедиа

 

 

-Ивана је увек у шоубиз свету, посебно у том периоду када нису постојале друштвене мреже. Била неко ко је интригирао, али и постављао стандарде лепоте. Без обзира што се развела од Трампа 1991. године, она је и даље са великим поштовањем била госпођа Трамп. Волели је или не, оспоравали или не, она је жена са природном харизмом и господственим ставом, рекла је Биљана за "Хyпе" и додала:

-Среле смо се више пута на великим пријемима на Азурној обали, с тим што сам са њом за телевизију разговарала пре десетак година током избора за Мисс Фасхион ТВ. Ивана је била члан жирија и увек је знала да препозна то нешто у девојци. Пристала је одмах на разговор, јер чим сам се ја као новинар нашла ту, онда сам ту са разлогом, тако свет тамо функционише. Била је љубазна, али увек природно самоуверена са ставом који морате да поштујете. Рекла бих да су њени савети нешто што може да увек послужи као универзално правило у свету моде, лепоте и пословања. Уосталом, она је најдуже била госпођа Трамп.

БОНУС ВИДЕО:

ВАШИНГТОНСКЕ ТАЈНЕ: Ко је у Белој кући био геј, а кога су волеле жене?