Певачица Јелена Карлеуша признала је недавно да се разводи од фудбалског менаџера Душка Тошића са којим је 14 година била у браку.

"Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко више не види себе као део наше породице, "написала је она тада измеђуосталог.

Фото: Инстаграм принтскрин/ karleusastar

 

 

Јелена је позната по томе што нема длаке на језику, а веома је занимљив и њен љубавни живот. Ово су мушкарци за које јавност зна да је Карлеуша са њима имала романсу:

1. Немања Младеновић

Мало је познато да је Јеленин први дечко био боксер Немања Младеновић, она је тад имала 16 година, а у вези су били пар година.

"Мени се прва љубав десила кад сам имала 16 година и ево траје, све до сада. То је мој садашњи дечко. Иначе, мој први дечко. Зове се Немања. Он је спортиста и велика ми је подршка у животу и у послу. Ја се надам да ћемо дуго година бити заједно, као што смо већ неколико година. Он је човек који мени пуно помаже и даје ми сатисфакцију да настављам да се бавим овим чиме се бавим. Пуно га волим, надам се да ћу се удати за њега и родити му петоро деце", испричала је поп певачица када је имала 19 година и и даље волела Немању.

2. Зоран Давидовић Ћанда

Фото: Архив Новости

 

 

Карлеуша је 1999. године била у вези са бизнисменом Зораном Давидовићем Ћандом. Међутим, ова Јеленина љубавна прича није се лепо завршила. 23. марта 2000. године, Давидовић је убијен и то приликом повратка са сахране новосадског бизнисмена Бранислава Лаиновића Дугог. Јелена је после његове смрти направила малу паузу у каријери, да би се 2001. године вратила на сцену албумом "За своје године".

3. Бојан Карић

Фото: Тик Ток принтскрин/eminentan

 

 

Када је 2002. године снимила албум за "БК Соунд" Јелена је отпочела романсу с једним од наследника богате империје Бојаном Карићем. Венчали су се у септембру 2004. године, али након непуних пет месеци брака и развели.

4. Владан Марић

Након развода од Бојана, Карлеуша је била у вези са бизнисменом Владаном Марићем. Ова љубавна прича започета је средином јула 2005. године када су се Карлеуша и Марић упознали на јахти "Першинг" којом су пловили у ужем кругу пријатеља.

5. Душко Тошић

Певачица је 2007. године упознала седам година млађег фудбалера Душка Тошића. Душко ју је слагао за године и рекао да има 26, а не 20. На први поглед јој се много допао, а после два дана познанства је отишла код њега у Француску.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим изгледом, освојио ју је пажњом и у њему је пронашла човека са којим би желела да има децу. Карлеуша је једном приликом изјавила да има селективну амнезију и да се сећа једино Душка Тошића, мушкарца кога сматра својом првом љубављу. Јелена и Душко имају две ћерке - Атину и Нику.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".