Горан Стојићевић Карамела, познат је по имитацијама многих особа са српске естраде, као и по улози водитеља емисије "Прељубници" односно "Балканске преваре".

Фото: Анђела Стевановић

 

Одрастао је у Пожаревцу. Одувек су га привлачили имитација и глума, а још у основној школи опонашао је људе са реклама. Услед проблема са математиком у четвртом разреду гимназије, није уписао глуму на Академији, већ журналистику. Тада се преселио у Београд. За себе каже да је срамежљиве природе и перфекциониста. 

Први наступ на радију Стојићевић је имао 1987. године. Радио је у Индексовом позоришту. Године 1993. је имао прво видео издање Златно грло, па 1995. Школу за певачице 1 и 2, а 2001. Шашаву академију. Појавио се и у филмовима Шећерна водица, Држава мртвих и Мајстор и Шампита. Од 2005. на БН телевизији се емитовала емисија Сервис Карамела, а од 2009. емисија Прељубници, која се у каснијем стадијуму развоја зове Балканске преваре.

 

Ожењен је Милицом и отац је једног дечака. Ишао је на неколико пластичних операција, а на интернету се појавила фотографија из средње школе на којој изгледа сасвим обично без интервенција које је имао на себи. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".