Љиљана је из веза са Драганом Којићем Кебом добила ћерку, коју певач није желео да призна. Пола естраде је стало на Кебину страну, а Љиљана је око шест година била без посла пошто нико није желео да сарађује са њом. 

Тренутно зарађује тако што ради у посластичарници и тај посао јој не пада тешко. 

Фото: Принтсрин/Јутјуб/ Ново јутро/Катарина Михајловиц

 

- Скоро ниједан певач није хтео од мене да тражи песму, јер су Кеби сви пружили подршку док је трајао наш судски процес око доказивања очинства. Због тога нисам имала посла пет, шест година. Битни људи из "Гранда" нису желели да сарађују са мном - говори Љиљана за "Свет" и додаје да је захваљујући њој Сузана Јовановић својевремено добила старатељство над сином Данијелом, а она је заузврат од "Гранда" добила својеврсну блокаду:

- Ја сам била једна од најбољих другарица дикретора Центра за социјални рад у Смедереву, где се Сузана борила за старатељство над сином Данијелом. Њен бивши муж желео је да јој узме дете и социјални радници су рекли да је боље да он чува дете пошто је Сузана певачица, али ја сам се заузела за њу и много јој помогла. Када је Данијел додељен Сузани, друг ми је рекао да је то мојом заслугом, али након тога сам од Гранда доживела разочарење - додаје Љиљана.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, Љиљана је навела и личности са естраде које је нису заборавиле: 

- Зорица Брунцлик ме је међу првима позвала када се сазнало да имам дете са Кебом, чак је послала и злато мојој Ини за први рођендан. Веровала ми је да се то догодило из љубави. Она има маску иза које је много осетљива и рањива. Са Слађом Делибашић седела сам у школској клупи у шестом разреду и једино је она имала петљу да ме јавно подржи када су ме Кеба и његови сарадници пљували - истиче она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".