Брена имам проблема са тромбофилијом, стварањем угрушака у крвним судовима и због тога јој се препоручује здрава исхрана и избегавање врелих летњих дана, излагање Сунцу. Поред тога мора да избегава загушљиве просторије да јој се не би поновила здравствена ситуација као 2004.године.

- Брена хоће да живи живот пуним плућима. Искрено, заслужила је после свега што је урадила, проживела и постигла, али здравствено не може баш тако да се понаша. Од 2004. године има проблем са тромбофилијом. То је склоност организима ка тромбози, прављењу угрушака у крвиним судовима који, ако се не води рачуна и не држе се под контролом, могу да направе озбиљне, чак и кобне проблеме! Брена је због тога 12 дана лежала на ВМА и лечила се - каже извор, па додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Њој су дијагностиковали тотално зачепљење вене суклавије и потпазушне вене десне руке. После лечења се то доста поправило, али је престала да узима терапију, па је опет завршила код лекара. Тада је скапирала да ће морати да се прилагоди новонасталној ситуацији. Од тада живи на исхрани богатој омега масним киселинама, једе обрено месо, повреће, све на води и пари. Ако је у добром друштву, попије једну, максимум две чаше белог вина. Тако да и када је на неком одмору, мало се окупа, буде на сунцу, али бежи у хлад да би избегла озбиљне проблеме.

(Свет) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".