Огњен и Данијела имају сина Матију, а како су навели у саопштењу, због њега ће остати у добрим, пријатељским односима.


Популарни водитељ признао је једном приликом да му није било свеједно да приђе Данијели, а затим је открио и како је њихова љубав почела.

- Ја сам се у Данијелу заљубио када сам први пут видео њену фотографију у новинама. За мене је то најлепша жена. Наравно да сам био свестан у шта се упуштам, али она је заиста посебна и другачија и неко ко уме добро да се понаша. Има чврст и исправан став и никада ме није довела у неку непријатну ситуацију - истакао је тада Огњен.

Водитељ Огњен Амиџић и манекенка Данијела Димитровска су упознали на снимању Огњенове ауторке емисије 2009. године.

Фото: Н.Фифић

 

- Данијела и ја се јесмо упознали у емисији и на мене је оставила фантастичан утисак. Нисам класичан романтичар на тај неки очекивани начин у смислу цвећа и доручка у кревету, али ја то показујем на неки свој начин. Волим наравно да је изненадим поклоном, међутим, Данијела много више реагује на оне ствари које нису материјалне - истакао је једном приликом Огњен.

Њих двоје на почетку везе виђали су се на релацији Београд-Њујорк, а онда су решили да стану на луди камен и своју везу крунишу бајковитим венчањем.

Данијела је једном приликом истакла како јој је нарочито били битно да је отац доведе до олтара.

На крају 2013. године, Данијела и Огњен постали су родитељи сина Матеје, који се једном чак појавио у емисији свог оца "Амиџи шоу", где је био у улози водитеља.

Фото: АТА имагес

 

Иако је у јавности њихов брак изгледао као идеалан, сада је дошло до развода, а тим поводом су се огласили и бивши супружници саопштењем нагласивши да до краха није дошло због треће особе.

- Желимо да вас обавестимо да смо одлучили да се разиђемо, а одлуку о разводу смо донели заједно. Ми ћемо остати у пријатељским односима зарад интереса нашег сина, а овим поводом се више нећемо оглашавати, нити давати изјаве - рекли су у заједничкој изјави, па додали:

- За наш развод није крива трећа особа, па нема места додатним спекулацијама. Захваљујемо се свим медијима на досадашњој сарадњи и молимо вас да поштујете одлуку да не говоримо о овој теми.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".