Упознали смо је захваљујући малим екранима, али и вези са најмлађим братом Новака Ђоковића, којом медији не престају да се баве откако је постала “јавно добро”.


Сашка Веселинов успешно је водила емисију  “Whatzuuup”, а недавно је одлучила да направи малу паузу и посвети се ауторском пројекту који спрема за националну телевизију. Но, то није све ‒ ових дана плови и неким другим, модним водама. У лето је ушла са сопственом колекцијом купаћих костима, изазовом којем се посветила максимално озбиљно. 
Тенис прати одувек, а Новак Ђоковић био је део њене породице и пре него што је упознала Ђорђа. 

‒ Сваке недеље бисмо сви заједно после маминог ручка пратили његове мечеве и навијали. Ђоле ми даје часове тениса и увек се “боримо” када треба да кренемо кући, јер бих ја могла сатима да играм, док ме све не заболи. (смех)


Заједно су више од годину дана. Све коцкице су се релативно брзо сложиле на своје место, иако, открива нам, то није баш била љубав на први поглед. Можда ни на други.

‒ Нисам заљубљиве природе, љубав на први поглед ми се не дешава јер ми код партнера није битан само изглед. Тек када смо почели да се упознајемо, осетила сам ону дечју емоцију када се заљубите, па постанете стидљиви. Ишло је до те мере да Ђоле није био сигуран да ли осећам исто што и он, јер нисам давала баш никакве знакове.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

Многи је већ виде и представљају као новог члана породице Ђоковић. Али, још је рано да веза “направи” корак даље.

‒ Сматрам да за праве ствари не постоји адекватна временска одредница. Верујем да се све дешава с разлогом и у правом тренутку. Ђоле и ја имамо исте погледе на живот, идентично размишљамо и лако се о свему договарамо. Ако ми верујете, иако већ дужи временски период живимо заједно, не могу да се сетим неке ситуације када нисмо могли да се сложимо. Једина евидентна разлика између нас је карактер, ја сам много темпераментнија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

Можда је “бели спорт” Ђолетов свет, али његова лепша половина боље се сналази у кухињи:

‒ На овом терену увек односим убедљиву победу. Ђоле највише воли моју домаћу супу, по мамином рецепту. Са 18 година почела сам да живим сама и научила сам скоро све да спремам, тако да у кухињи немам никаквих проблема.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".