Водитељка Јована Јеремић се осврнула на једну од најконтаверзнијих тема у домаћим медијима, те открила шокантне детаље из живота породице Ристовић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kurir

 

- Моје мишљење је да се прави један општи ријалити од тешке животне ситуације у којој се нашла Николина Пишек. Не разумем понашање Мише Грофа, њему свака част, мени је драго што он има толику имовину на своје име, али не видим шта је спорно. Ако је имовина на његово име због чега се толико на један сељачки начин опходи према својој снајки, заувек формалној и постојећој. Тај анимозитет који он има према њој што је Хрватица је морао да реши са својим сином док је он био још увек жив. То је проблем у уметнинама, ја сам упозната са целим случајем, јер су уметнине у огромној вредности, о том новцу који се налази у тајном сефу чију шифру зна само Николина, о тим накитима, сатовима скупоценим и стиче се утисак за сваког нормалног човека да је Николина Пишек материјалиста, али ја морам да кажем да ја нисам видела ниједну објаву Николине Пишек која је то показала, ја више стичем утисак да је огроман материјалиста у целој овој причи Миша Гроф, јер се код њега све врти у нападима на Николину у јавносту, а не знам шта постиже тиме. Искрено мислим да је боље да сачува ту снагу за судски поступак у којем ће завршити, јер ће га Николина тужити за све ове изјаве, мислим тужила бих га и ја да сам му снаја - рекла је Јована.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка се осврнула и на спекулације да Миша Гроф има емоције према својој снајки, као и да му Видоје није једини син.

- Он ће све то морати да докаже што је причао, од тога да је Николина хтела да убије његовог сина, то су страшне оптужбе, он оптужује Николину да је она убица. То сада превазилази односе наслеђивања, то је нешто на личној бази. Ја не желим да помисилим да се Миша Гроф ложи на сопствену снајку па то ради намерно, не бих да дођем до те морбидности, јер делује као неко ко патолошки мрзи Николину, а психолошки гледано, патолошки је мрзи зато што је превише воли то је моје мишљење, колико год то парадоксално деловало. Друго, има много контроверзи о Миши Грофу. Није сада да ја браним Николину Пишек, али просто, осећам се негде као жена, мало погођена начином како се један мушкарац опходи према својој снаји, уместо да је заштити, он њу напада. Значи новинари треба боље да прочешљају, Миша Гроф је рекао да он има само једног сина, ја имам другу информацију. Ово је сада шокантно што сам изнела, али ја сам то чула - открила је Јована.

- Морам да кажем да се Николина није уопште оглашавала, а Миша Гроф се само бави тим стварима, ја мислим да он мрзи зато што је воли. Нико вам ово неће рећи сем мене, он треба да се преиспита и за то и за то да ли му је Видоје једини син - додала је Јеремићева.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

Јована је прокоментарисала и наводе Мише Грофа да му  није стигао токсиколошки налаз о смрти његовог сина.

- Не знам шта пише у том налазу, али једно је сигурно, та смрт је контарверзна због начина на који је настала. Николина је преварена жена, ту нема приче, а на монструозан начин је то сазнала, за смрт мужа који је умро на тој масерки, на тој љубавници, то је стварно страшно, филмска сцена. О томе може да се направи филм, да се напише књига и та жена је преживела голготу и линч и ја не желим више ни на који начин да Николини Пишек нанесем неки душевни бол, након свега што је она доживела. Ово је стварно медијски линч над њом. Жена која је нигде не оглашава, трпи увреде свог свекра, овде се не ради ни о уметнинама, ни о парама, овде се ради о патолошкој мржњи, не бих се ја ту даље надовезивала, време ће показати ко је ту био у праву, али ја мислим да поступањем Мише Грофа према својој снаји није океј. Шта год да је мислио о њој није то требао јавно, већ у четири зида и да се суздржи од сељачких коментара - додала је Јована па се осврнула на Николинину и Видојеву ћерку.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Kurir

 

- То дете ће свакако читати све то што је њен деда говорио о њеној мајци, и шта мислите да ли ће желети контатк са дедом који је тако пљувао њену мајку, наравно да неће. Дакле, то су неке ствари против којих се ја борим. Ја не волим те разлике да ли је неко по националности Србин, Хрват, да ли је неко љубоморан на неког, и из тог разлога сам једна од ретких јавних личности која ће овог пута бранити своју колегиницу Николину Пишек за коју сматрам да је једна јако интелигентна жена, она је завршила два факултета, фантастично изгледа, њена једина кривица је што је лепа и паметна, што је екстремно интелигентна, екстремно искрена, и што је можда неостварени сан многих исфрустрираних мушкараца,а они ће се сами пронаћи - завршила је Јована.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".