Певачица Соња Коцић на јавној сцени је више од две деценије, а својим гласом увесељава широке народне масе.

Наиме, била је и учесник недавно одржаног фестивала Скале када је открила да иако је власница бројних хитова, ипак жали за једном нумером, која је припала њеној колегиници Марији Шерифовић, а која је за њу написана, испричала је певачица за Гранд

- Са седамнаест година ја сам отпевала песму „У недељу“, коју је Леонтина написала за мене и та песма је моја. Сећам се да ми је Леонтина усред ноћи послала демо снимак са својим отпеваним гласом где није било текста, био је само почетак строфе. Буквално је песма писана за мене и ја сам након тога отпевала демо снимак и требало је да наступим на фестивалу у Будви 2003. са том песмом, каже Соња и открива да та песма ипак њој није била суђена: 

- Међутим, десило се да када сам ја то отпевала није било сасвим убедљиво због година и искуства и та песма је остала. Онда су ми написали нумеру „Кошуља“ са којом сам ја отишла у Будву. Пар месеци након тога слушам ја песме за Беовизију и чујем Марију која је потпуно у другом аранжману отпевала „У недељу“. 

Соња не крије да јој је криво због исхода. 

- Леонтина и ја смо биле у контакту. Међутим, рекла ми је да нисам зрела, али ми није било јасно зашто ми је нису оставили и сачекали да одрастем, али то је тако. То је ствар композитора - каже певачица.

БОНУС ВИДЕО:

Марија Шерифовић у трансу

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".