Ера открива да је женину сахрану одложио три дана јер је имао заказане две свадбе у свом мотелу на Ибарској магистрали. Док су се сватови веселили, тело његове вољене Љупке налазило се у хладњачи свега сто метара даље.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб/Grand Magazin TV Grand

 

- Најтужније је било то што је моја Љупка мртва лежала сто метара од мотела у којем смо организовали славље. Умрла је у петак 15. октобра, а ми смо имали заказане две свадбе у суботу и недељу, које нисмо могли да откажемо. Преузео сам Љупкине посмртне остатке са ВМА и задужио једно погребно предузеће из Мељака да је држи у хладњачи. Све то сам тешко поднео... Жена која је подигла мотел заједно са мном испустила је душу, а ми смо у том истом локалу имали славље баш тог викенда. Не можете ни да замислите колико је било тешко и мом сину, ћеркама и остатку фамилије - каже певач на почетку животне исповести за "Информер".

Фото: В. Данилов

 

Ојданић је после смрти жене, са којом је провео четири деценије, чврсто решио да се више никада не ожени.

- Љупка је била домаћица, мајка и жена. Таква се више не рађа! Заклео сам јој се на гробу да ниједна друга неће доћи на њено место. И дан-данас памтим како смо се упознали на Спасовдан на вашару у Степојевцу. Ми сеоски музиканти окупили смо се да радимо испраћаје, вашаре, свадбе... Једног четвртка ту се појави и екипа из Јагодине, у којој је била и једна девојчица која свира хармонику, моја покојна Љубица... Најпре ју је мој отац Радисав приметио. Рекао је да лепо свира и да се види да је озбиљна девојка, те да не би било лоше да се упознамо. Казао ми је да такву прилику не смем да пропустим, да је она чељаде за нашу кућу.

Фото: В. Данилов

 

Имам двоје ванбрачне деце

Ера Ојданић признаје да ниједној жени није успео да буде веран и да, поред троје деце коју је добио у браку са Љупком, има још двоје.

- Не могу ја никоме да будем веран. Имам два ванбрачна детета, али нећу о томе да причам! - кратко је рекао певач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".