Јелена Карлеуша и Душко Тошић одлучили су да се разведу након 14 година брака, о чему је она путем Инстаграма обавестила домаћу јавност.

Фудбалер Душко Тошић објавио је фотографију са децом на свом Инстаграм профилу, где је ставио до знања шта ради на дан развода.

С обзиром на то да се фудбалер још увек није јавно оглашавао поводом развода, он је сада по први пут послао поруку преко друштвених мрежа селфи фотографијом са ћеркама Атином и Ником.

Душко је децу одвео у своје родно село Орловат где му још увек живи мајка. Он је поред Атине и Нике са собом повео и дете његове рођене сестре.

 

Фото: Принтскрин Инстаграм/ duskotosic

 

 

Подсетимо, певачица је данас на Инстаграму објавила саопштење у коме је навела да је њиховом браку дошао крај, као и то да старатељство над децом припада њој.

- Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види себе као део наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду. Сва брачна имовина преписана је на нашу децу, старатељство нас нашом децом припада мени, стоји у њеној објави. 

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".