Црногорску глумицу Милену Марић јавност је упознала у серији "Будва на пјену од мора" у којој је тумачила лик Лине Бошковић, љубавнице бизнисмена Сава Бачића којег је играо Мима Караџић.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

 

Лина, манекенка из Италије долази у Црну Гору како би била са својим љубавником Савом, али је на приморју очекују многи изазови и проблеми којима се није надала. 

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

 

Поред доста интимних сцена са Мимом Караџићем, Милена Марић ће остати упамћена и по врелим сценама из каде са познатим шмекером Драганом Бјелогрлићем.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

 

Милена Марић је након серије уживала велику популарност, а глумачку каријеру је убрзо напустила и посветила се моди, те данас дизајнира хаљине и друге одевне комаде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlyonemici

За разлику од јунакиње коју тумачи у серији, глумица води потпуно миран и породични живот. Срећно је удата и има двоје деце - сина Никшу и ћерку Круну.

Физички се није пуно променила, а љубитељи хит серије коментаришу како и данас чврсто држи "титулу" једне од најлепших црногорских глумица.

Недавно је пратиоцима открила и да је отпочела са снимањем једне серије, па ћемо је ускоро поново гледати на малим екранима.

Погледајте како она сада изгледа:

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Аните Манчић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".