Новак Ђоковић је важан део историје Вимблдона, а то је показала и церемонија поводом 100 година Централног терена, на којој је био прусутан уз велике легенде тениса и најпрестижнијег турнира на свету.

Неки Новакови реквизити, као и реквизити његових навијача, нашли су место и у музеју Вимблдона, који је током недеље обишла његова супруга Јелена.

Она је била и на трибинама током меча против Тима ван Рајтховена, којег је Новак савладао са 3:1 и обезбедио четвртфинале против Јаника Синера.

Пре меча, Јелена је искористила прилику да током историјске недеље, прве у на Вимблдону којој се играо тенис по распореду и плану, посети музеј Вимблдона.

 

 

- Специјална недеља за Вимблдон и "Нолефам". Да ли сте ишли да обиђете музеј. Толико историје..., написала је Јелена уз неколико фотографија испред музеја, као и у самом музеју испред реквизита.

Јелена је посебно застала испред једне витрине, где су били изложени реквизити многих играча, међу којима и чувени џемпер који је Роџер Федерер носио у култном финалу са Надалом 2008. године.

Јелена је застала баш код те витрине и приказивала у том правцу где се нелазио Федереров џемпер. Међутим, када се пажљивије погледа, ипак се јасно види да није показивала на Федереров џемпер, већ на магазин Хелло, где су на насловној страни били управо Новак и Јелена са фотографијама са венчања, који се такође налази у музеју.

(Еспресо)

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".