Тијана Вукотић је глумила једну од ћерки полицајца Бошка Симића, односно Љубишину ћерку. Тијана је за сада одлучила да та улога у филму буде њена последња, а у међувремену се посветила другој професији. Она је неколико година провела у иностранству, остварила се у улози мајке и остварила животни сан - постала је ветеринар.

За један интервју изјавила како се осећала током снимања филмског сета: 

– Имала сам 11 година када смо снимили првих шест епизода, а 13 током снимања следећих шест. Сећам се снимања те серије и дан данас са великим задовољством. Ваљда ти је, када си клинац, све занимљиво и лепо. Не мораш баш често у школу, сви ти гледају кроз прсте јер радиш веома важан посао, а ти се заправо невиђено зезаш са филмском екипом и уживаш у потпуној слободи. Чак ми ни напорни моменти, као што су били снимање до зоре или смрзавање у Карађорђевом парку на минус 20 никад нису сметали. Конкретно, најрадије се сећам путовања. Прво путовање је био одлазак са целом екипом на Копаоник. Скијали смо и купали се у базену по цео дан – шта више једно дете које одраста у Србији 90-их година може да пожели? – рекла је једном приликом Тијана, па додала:

 

Такође је открила да је људи и данас питају да ли је заиста сломила ногу: 

– Омиљена занимација нам је била мој фејк гипс, наместим га на ногу, па базамо по хотелу и снимамо фаце пролазника који мисле да сам је заиста сломила. Невероватно, али ме после скоро двадесет година људи још увек питају да ли сам је заиста сломила! Ево свима овом приликом одговарам – наравно да нисам! После тога смо на лето отпутовали и у Будву на море, како би снимили последњу епизоду тог првог серијала. Из ове перспективе, све ми се то чини као да је била једна велика екскурзија. И поред свега, мени је ипак најдража прва епизода у другој сезони са коњем, јер је сценариста написао посебно за мене. Због те епизоде сам ишла у школу јахања и често боравила на хиподрому. И заиста сам чистила шталу и обожавала свог коња. Тај део глумачког посла је била чиста уживанција. Осим чишћења штале – рекла је Тијана раније.

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије ''Горе доле''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".