Певачица је открила да су њене песме њен лек, а ево и због чега: 

- Баладе су привилегија за велике певаче. То ми је једном приликом рекао Оливер Драгојевић, кога је публика напросто обожавала у баладама. Баладе не може изнети свако. У њима се показује душа певача који је изводи, па ја онда себи тепам да публика воли моју душу. Мене је посебно растурила песма ''Памтим'' и не знам да вам објасним зашто. Написала сам је у трену, а непосредно после сам се исплакала као кишна година. Појма немам шта се десило и не тражим више објашњење. Очито је изашло нешто што је дуго стајало у мени кроз њу. Кад то овако кажем испада да су мени моје песме психотерапеут (смех).

Увек сте насмејани, позитивни. Колико вам је то био покретач и у најтежим животним моментима?

- Дух ми је ведар. Одувек. Још од малена сам била главни покретач у друштву, школи. Имала сам ту харизму радости која ме Богу хвала до данас није напустила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

С обзиром на то да сте Рак у хороскопу, да ли сте осетљиви, романтични и како прихватате љубавне поразе?

- Емотивац сам и имам меко срце. Но с годинама човек научи да не баца то меко срце пред свакога. То заслужују само они ретки.

Неко сте ко није радио естетске захвате. Да ли то значи да је најбитније да је душа чиста и лепа, а не само да је визуелно сређена особа?

- Немам ништа против естетских захвата, напротив. Ако су људи незадовољни с нечим нека иду код доктора. Но, претеривање у свему ми се не свиђа. Многе жене су ми биле пуно лепше пре корекција као да су након захвата изгубиле своју посебност. Сви изгледају слично и сви некако прате естетику Ким Кардашијан. Поента естетске хирургије би требало да буде да улепша човека. Но, ако човек не зрачи ничим племенитим, онда то и није комплетна лепота. Сматрам да су различитости прекрасне. Мени је рецимо Констракта прекрасна и волела бих када би она постала узор девојчицама и женама као неко ко је саздан од правих темеља изнутра и споља.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Да ли када патите, тихо патите или емоције показујете пред другим људима?

- Ја знам како се пада а да не пустим глас.

Да ли вас је корона научила да живите у неизвесности?


- То смо сад већ апсолвирали. И вероватно смо сви схватили да ништа више не узимамо здраво за готово. Ни дан, а камоли живот.

Да ли је брак данас превазиђена ствар?

- Надам се да није или желим да верујем да није. Сматрам да је брак сјајна ствар ако га живите с особом која вас поштује и разуме, као и обрнуто. Брак није само папир, већ свети сакрамент у којем људи обећавају пред Богом свој добровољни пристанак. Зато треба пре брака добро размислити да ли је баш тај неко особа са којом желимо провести живот.

Да ли као Габи Новак у песми ''памтите само сретне дане''?

- Апсолутно! Шта човек има од ружних и лоших успомена. Треба свима све опростити па и самом себи на погрешним одлукама и треба кроз овај живот ићи са вером да сваки нови дан опет доноси нешто добро.

Певачица у искреном разговору прича када се и зашто последњи пут расплакала, зашто није урадила ниједан естетски захват и да брак није само папир.

- Емотивац сам и имам меко срце. Но с годинама човек научи да не баца то меко срце пред свакога. То заслужују само они ретки - каже Нина.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".