Ведрана Рудан је са бројним женама стала на страну Николине Пишек и објавила текст о целој ситуацији на свом блогу ''Рудан.инфо''. 

- Ових дана на свим порталима пратимо сапуницу из живота. У главној је улози жена која је остала без мужа богаташа. Нажалост, на овим ''нашим'' просторима правде нема па постоји велика вероватност да ће јадна или ''јадна'' жена остати без онога што мисли да јој припада.

Многе ''јавне'' жене стале су у њену одбрану. Њу се, само зато јер је остала сама, преко портала простачки ципелари, капо породице у коју је ушла прети јој да ће остати без свега јер је у породицу и ушла без ичега. Сме ли он то? Да ли је то у складу са законом?

Знамо да нико нормалан овде где живимо не може да рачуна на ''закон''. Сваки судија има своју цену, неке су и јавно објављене, на "правду" имају право само богати. Али, вратимо се оној "сиротици". Жена је високо образована, паметна, лепа. Да ли је могуће да није знала кад је ушла у фамилију с каквим људима има посла?

Начитана особа зна за популарну реченицу из Кума, иза сваког богатства стоји велики злочин. Ко није гледао Кума? Коме није јасно да не можеш бити и богат и частан и пристојан? Кад си паметан и кад уђеш својевољно међу богате, нечасне и непристојне зашто од њих очекујеш пристојност и часност? Јеси ли глуп или ипак манипулишеш?

Госпођа о којој пишем тренутно је Жртва, господин који јој је противник тренутно је Злочинац. Да ли је могуће да је то постао преко ноћи? Да ли је могуће да га је популарна госпођа упознала у његовом пуном "сјају" тек ових дана? Наравно да није. Знала је с ким има посла, али је била у бољој позицији.

Фото: АТА имагес, Петар Милошевић

 

Стицајем незгодних околности њен се положај у игри променио. Више нема аса у рукаву у рату с пребогатим господином о коме смо ми “обични” тек ових дана дознали с ким је за време рата трговао, с ким се дружио, колико је услуге наплаћивао… Ми ''обични''с таквим неким сигурно не бисмо попили кафу, још мање улазили у његову фамилију. ''Обични''људи су пристојни људи, не воле ни осумњичене криминалце ни осумњичене ратне злочинце, пазе с ким се друже.

Необични мушкарци и необичне жене воле авантуре. Не анализирају порекло имовине своје новопечене родбине све док то значи носити брилијанте, путовати светом, куповати виле, на скупим факултетима школовати децу. Јасно је и њима да нема бесплатног ручка. Ако си врагу продао душу, онда ћеш то и платити.

Фото: Милена Анђела

 

Госпођа о којој пишем плаћа свој избор. Ми другачије плаћамо свој. Не кажем да је наш избор прави. Не кажем ни да је бољи. Желим рећи, све жене које је данас жале је заправо вређају. Не жалим је ни најмање. Има утакмица у ногама. Извући ће се из ове фрке, није јој прва. Она је необична жена.

Моја пријатељица Ана је ових дана изгубила мужа. Човјек је био професор, након посла возио је Wолт. Ана је професорица, јуче ми је одушевљено рекла да је у Лидлу добила седамдесет куна за боце. Иза ње је био ''добар дан''. Контејнери су у последње вријеме најчешће очишћени од боца.

“Сиротица” с портала је прошле седмице “скинула црнину”. Била је то брејкингњуз. Ми обични стално носимо црнину. Зашто се о томе не пише?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".