Познате сестре Мићаловић - Слобода, Драгана и Мирјана рођене су у Лесковцу, где су направиле своје прве кораке и одакле су кренуле у веће пословне подухвате.

 

 

Њихова мајка Милица и отац Драган су им били највећа подршка у остварењу снова, те се нису либили да им приуште “ветар у леђа” на том путу.

Данас познате глумице, Слобода и Драгана су у интервјуима често истицале да су љубав према глуми наследиле од оца, који је одиграо велики број позоришних улога на сцени Народног позоришта у Лесковцу, а глумио је и у неколико запажених телевизијских серија.

 

 

Откако је Драган Мићаловић преминуо пре четири године, сестре додатно већу пажњу поклањају мајци Милици, која им је и дан данас велика подршка иако су одрасле и остварене жене.

Велику љубав коју гаје према мајци Мирјана, Слобода и Драгана често исказују на друштвеним мрежама, уз фотографије из породичног албума. Неретко се похвале и баштом у којој Милица гаји дивно цвеће.

 

 

Мало је познато да је њихова мајка свој радни век провела као фризерка, а како је једном приликом открила Драгана, увек им је била професионални ослонац, али и највећи критичар. Мада није из света глуме, имала је невероватно тачна запажања и коментаре.

- Мајци сам најлепша и најбоља на свету, ништа она код мене не би мењала. "Све је то, сине, како треба", говори ми. И мени и сестрама много значи њено мишљење - изјавила је Драгана и открила да током одрастања нису биле размажене јер су родитељи били строги. Реч "нећу" није постојала.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".