Прелепе ћерке наших познатих личности направиле су прави пометњу на плажама када су показале извајана тела.

Ћерка Здравка Чолића

Ћерка певача Здравка Чолића, Уна Чолић врло је активна на друштвеним мрежама, поготово на Инстаграму. Њене фотографије изазивају лавину коментара, а чини се да она ужива у свој тој пажњи.

Наследница музичке легенде, воли да се хвали луксузним животом и редовно информише пратиоце на којој новој дестинацији се налази. Њен профил на Инстаграму препун је фотографија са путовања, као и из ноћног провода, а неретко су оне провокативне.

 

 

Ћерка Милета Китића

Елена је ћерка прослављеног фолкера, која се већ дуже време бави музиком. Својим изазовним фотографијама на Инстаграму све оставља без текста. Како многобројни фанови сматрају, Елена је једна од најатрактивнијих певачица на естрадном небу.

 

 

Ћерка Цеце Ражнатовић

Ћерка највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, Анастасија, од мајке је наследила лепоту, али и раскошан таленат за певање.

 

 

Анастасија је веома млада, али је већ достигла огромну популарност, а њене песме омиљене су међу млађим генерацијама. Ипак, када Таса окачи "врелу" фотку у бикинију, Инстаграм дословно "изгори".

Ћерка Хариса Џиновића

Ћерка прослављеног певача Хариса Џиновића, Ђина, веома ја активна на друштвеним мрежама иако њени родитељи то баш и не подржавају. Ђина поред слика у бикинију редовно показује свог дечка, фудбалера Андреја Ђурића, али и гардеробу и нову вилу на Дедињу.

 

Ћерка фолк певача Милана Топаловића Топалка

Хелена Топаловић, наследница певача Милана Топаловића Топалка редовно објављује провокативне фотографије на друштвеним мрежама. Она је недавно крунисала своју везу са супругом Драгомиром Алексићем бившим мужем водитељке Јелене Димитријевић. 

 

БОНУС ВИДЕО:

Милица Тодоровић показала заносну фигуру у бикинију

 

 
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".