Некадашња ријалити звезда Милијана Богдановић решила је да привуче пажњу јачег пола на друштвеним мрежама.

Милијана се фотографисала у минијатурном бикинију, а на све то је и развлачила трачице како би показала што више коже.

Фото: Инстаграм принтскрин/милијана_оффициал

 

 

"Решила да упозна новог старијег господина", нашалила се једна корисница Твитера, алудирајући на то што је Богдановићева позната по томе што преферира и по неколико деценија старије мушкарце.

- Сваки дан идем на посао који волим. Виђам се са људима које волим и који ме воле (такву каква сам). Да сам хтела да живим у другом граду и да радим други посао, знам да знате да бих то и урадила. То вас и мучи. Виђам се са човеком који ми се свиђа. Не знам зашто бринете - поручила је Милијана недавно путем Инстаграма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Парови Тв

 

 

- И, да, волим да попијем понеку чашицу после посла, не увек. Јесте ли ви срећни док причате о мојој срећи, а мислите да причате о мојим проблемима?

Подсетимо, Милијана Богдановић је једна од најконтроверзнијих учесница ријалитија "Парови", пре свега, због богатог љубавног живота са углавном доста старијим мушкарцима. Рођена 24. децембра 1997. године у Ужицу, за кратко време је успела да подигне праву медијску буру, а њене везе са старијим и ожењеним мушкарцима наилазиле су на неодобравање јавности. Ипак, Богдановићева није превише марила за критике, а својим понашањем покушавала је да оправда ону стару, народну да права љубав године не броји, само што у њеном случају изгледа да јој "права љубав" редовно измиче.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Хепи

 

 

Јавност је чула за Богдановићеву када су медији почели да пишу о њеној вези са 53 године старијим партнером Милојком Божићем. О овом необичном пару прво су писали домаћи медији, а потом су о њима извешавали чак и светски медији. Милијана је времешног Божића познавала још од детињства јер је он био њен комшија у селу Пилатовићи где је живела са баком.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".