Недуго након што је Видоје Ристовић испраћен на вечни починак, Николина је ушла у жестоки сукоб са свекром Мишом Грофом, којег је оптужила да њој и њеној ћерки ускраћује наследство, а њихов јавни рат не јењава.

Фото: АТА имагес

 

Сада је Миша Гроф открио непознате детаље из брачног живота Пишекове и Ристовића, а потом снају оптужио за смрт свог сина.

- Николина је убила мог сина! Она је извољевала куће, путовања, базене, локале, фирме... Трошила је ненормалне количине новца. Видоје је школовао њену ћерку из првог брака у Лондону и финансирао јој швалере. Не знам какву имовину она хоће, Видоје јесте био имућан, али то је мој новац. Мора бити свесна да њој не дам ништа, а ако кренем да износим све што знам о њој, биће ухапшена - оштар је на самом почетку разговора био Миша, који је потом открио шокантне детаље Видојевог брака са водитељком.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

- Николина је са Видојем била само због новца, њих двоје више од две године нису спавали заједно. Он би дошао у Загреб, донео јој новац који је тражила, и онда отишао у хотел да спава. Та жена је била незасита, тражила је стан у Лондону, њени пси су ишли на маникире, непрекидно је покретала неке бизнисе, пропутовали су пола света заједно. Када више није знала шта ће са новцем, бацала га је на глупости, током брака му је потрошила милионе евра. Сину никада нисам рекао ни реч, желео сам само да он буде срећан, иако сам био свестан свега. Међутим, ја њеном кривицом више немам дете, и не желим да ћутим - рекао нам је ожалошћени отац, па објаснио због чега кривца за Видојеву смрт види у Николини.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

- Тврдим да ми је та жена убила дете, искључиво због њених хирова је он умро у 43. години живота. Имам доказе за све што причам. Откако је упознао Николину, Видоје је водио дневнике. Пет огромних дневника је у мом власништву, стоје закључани у сефу, а она очајнички покушава да дође до њих. Тражи ми да јој дам све Видојеве списе, телефоне као и један њен планер који је код мене. Ту пише са ким се, када и где налазила. Можете претпоставити да, наравно, Видоја у тим плановима нема. Од тога може озбиљна књига да се направи, али не планирам да још увек објавим те доказе. Мој син се није ни охладио, сувише је рано - закључио је Миша Гроф.

Подсетимо, Видоје Ристовић, супруг Николине Пишек, преминуо је пре два месеца изненада у 43. години живота, а околности под којима је историчар уметности умро и даље су под велом тајне.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из дома Дафине Милановић, власнице пропале Дафимент банке

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".