Јелена Карлеуша важи за јаку жену, која проблеме поносно носи на својим плећима и ретко тражећи помоћ вољених.

Мада има пуно разлога за тугу, на лицу певачице не могу се видети очајање и бол. Увек кроз живот иде достојанствена и насмејана, ипак постоји нешто што је обећала да упркос времену неће заборавити нити опростити.

Фото: АТА имагес

 

 

Након концерта одржаном на "Ушћу" Јелена је доживела праву драму. Причало се и писало да је певала малом броју људи, да је све било празно, да су се карте поклањале, а тим бројним спекулацијама она је одговорила видео снимком, који је приложила као доказ.

Упркос томе, напади и туга Јелене Карлеуше нису престајали. Све што се дешавало утицало је на њено здравље, а о чему је тачно било реч, говорила је она раније за "Сторy".

- У две године, изгубила сам две бебе због стреса. Сва та количина безумне мржње и зла, зависти и пакости, ударила је тамо где сам била најслабија. Мени је Србија убила два недужна бића и ја јој то никад нећу опростити. Ко би нормалан опростио? Пре неколико недеља имала сам, надам се, последњу операцију, о којој нема потребе да говорим. Сада сам добро. Мада ја на сликама и снимцима увек изгледам добро, зар не? То је зато што сам првенствено професионалац, а затим и веома поносна као човек. Певам и играм кад ме боли, кад сам болесна и кад не могу – морам. Због вас, јер вас волим и поштујем то што због мене долазите на моје наступе и платите карту - изјавила је пре пар година Карлеуша, коју ни туга за мајком није заобишла.

Фото: АТА имагес

 

 

Дивна Карлеуша, након дуге и тешке болести преминула је у марту 2019. године, што је за певачицу био такође велики ударац. Утеху је она тада пронашла у супругу, фудбалеру Душку Тошићу и ћеркама Атини и Ники.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуше - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".