Рак

Ракови нека овај месец седну и дубоко размисле. Дефинитивно прошлост више не куца већ је прошла кроз врата. Ту је испред вас… Тако је, то је велика страст, велика љубав, али застаните. Већ сте је осетили, пробали. Није била укусна… Звезде вам кажу да је испред вас нови љубавни живот. На вама је да ставите тачку или зарез!

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Девице нека не журе са коначном одлуком. Ипак не треба ни да одуговлаче. Неке ствари које сугеришете партнеру се никада неће променити. Запамтите да се човек мења само због себе никада због других. Ако сте донели коначну одлуку саопштите је после 20. јула! Ставите тачку и уживајте у животу и слободи. Смеши вам се нови партнер. Срећно!

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви као да губе тло под ногама. То вам изазива узнемиреност јер ви све можете али никако да немате сигурност. Прошлост и садашњост стоје испред вас. Особа из прошлости вам ствара осећај нелагоде, а опет са друге стране свесни сте да прича није завршена. Будућност је лепа, растрећујућа и пуна страсти. Ви одлучујете где и коме стављате тачку!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".