Жаке из “Породичног блага“, коју је маестрално одглумила Биљана Николић, један је од најхаризматичнијих ликова, а у споменутој серији глумила је супругу Тике Шпица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kruševac PRESS

 

 

Посебно су упечатљиви њени смешни дијалози с Предрагом Смиљковићем, популарним Тиком, а оно што није много обожавалаца серије знало јесте да је пар био у љубавној вези и ван снимања. То је пре неколико година потврдио и сам глумац.

 

- Био сам са глумицом Биљаном Николић у озбиљној вези четири године. Играли смо заједно, била ми је жена у “Породичном благу” - признао је Смиљковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/nebojša ozimić

 

 

- Када играте са одличном глумицом, то је сјајна размена енергије, па се деси чудна симбиоза и то је можда неки ниво заљубљености. Пошто ми никад у породици нисмо отворено показивали љубав, можда сам ја у љубави неспретан - рекао је недавно чувени Тика.

 

Ова серија приказивала се, иначе, од 1998. до 2002. године и репризирана је неколико пута, због чега изнова добија нове обожаваоце.

Фото: В. Данилов

 

 

Биљана Николић је, иначе, осим “Породичног блага”, играла још у серији “Агенција за СиС”, а годинама је чланица Крушевачког позоришта.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Горе - доле"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".