Лепа Брена и Боба Живојиновић заједно су више од две деценије, а упркос свим недаћама успели су да породицу задрже на окупу и своју љубав сачувају.

Певачица неретко истиче да је када се угасе камере и рефлектори она обична мајка и супруга.

Фото: В. Данилов

 

 

- Лепа Брена је неко ко је на концерту Лепа Брена та два, три сата, а када се заврши ја тада идем својој кући, деци, свом Боби, породици и живимо један нормалан живот јер је веома важно да не уносите своју професију и титулу у свој породични дом. Боба и ја смо успели да разлучимо и остваримо каријере као млади, па нам је наша љубав и све што смо стварали помогло да постанемо стабилни и разлучимо шта је то што воле медији, а то су скандали. Нису љубитељи нормалних и успешних као што смо ми - рекла је Брена у Гранд Магазину и додала да је поверење најважније у једном односу:

- Поверење је најважнија категорија, а онда ни љубав, а ни интереси не могу да задрже однос партнера пословних или животних. Сви који су успели да сачувају интиму у браку и везама и који знају то да негују су опстали. Боба је веома пажљив, он води рачуна да наш однос увек буде занимљив, да није монотоно, он је веома талентован за живот и то добар и квалитетан - прича она, а онда открива и да ли превару треба праштати:

Фото: Архива Новости

 

 

- Ако то руинира психички живот, онда не, а ако можете да опростите онда опростите. Не може се увек опраштати, постоје оне које представљају душевни бол - објаснила је.

- Човек који воли суштински, без шминке, без вештачких трепавица, када сте уморни, е то је прави мушкарац који вас воли, а ја управо имам таквог - похвалила је Брена свог супруга.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:  Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".