Бора је чланове жирија окарактерисао као "искомплексиране будале".  Иначе, рокер је и сам био део жирија у емисији "Пинкове звезде".

- У жирију "Звезде Гранда" гледамо искомплексиране будале, част изузецима, које мисле да су они главни у емисији, а не они несрећни клинци који се такмиче, стоје и сатима слушају њихова просеравања о свему и свачему, а најмање о њиховом певању - рекао је Бора и интервјуу за „Новости“.

Фото: П. Милошевић

 

Снежана Ђуришић, која је годинама члан жирија поменутог такмичења, не слаже се са својим колегом и наглашава да сви који седе у "Гранду" имају велико име и блиставу каријеру.

- Поштујем свачије мишљење, што не значи да се са њим и слажем - каже Снежана и додаје:

- Као музички уредник савршено добро знам шта радимо ми као жири везано за такмичаре. Поред тога што их оцењујемо, ми смо и ментори, што значи да им помажемо и усмеравамо онако како сматрамо да треба, а бићу слободна да кажем да смо сви ми у жирију људи од кредибилитета са озбиљним каријерама иза себе - рекла је Снежана Ђуришић за "Ало".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

Виолета Вики Миљковић, која је овогодишњи ментор победника дала је кратку изјаву, али није желела да шири ову причу и распламсава скандал.

- То ме не занима, не коментаришем такве изјаве - рекла је Вики чији је кандидат ове године однео победу у такмичењу "Звезде Гранда".

Пре само десет дана Бора Ђорђевић био је гост у жирију такмичења "Никад није касно". Тамо је и певао са Жиком Јакшићем.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Никада не коментаришем изјаве својих колега, то је рекао Бора Чорба, а ја не мислим тако. Ја имам своје, а моје колеге имају своје изјаве - кратко је рекао Жика Јакшић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".