Милановић је констатовао да је Пленковић "збрисао" са обележавања дана Привредне коморе Хрватске.

Милановић је новинарима објаснио да су његов долазак на обелжавање Дана ХОК-а умало спречили породични разлози, али је ипак дошао.

- Прво је било да нећу доћи и онда је ваљда у том некаквом шуму у каналу Пленковић схватио да би могао он доћи, а да мене нема. Међутим, ја сам ипак решио проблем и рекао да ћу доћи и онда је он збрисао -  рекао је Милановић упитавши Пленковића. "Где си сада, фрајеру?".

Фото: Профимедиа

 

Премијера је позвао да се конзеквентно понаша и на свим следећим догађајима којима је он као председник Републике покровитељ.

- Он дође, не дође, вреба као Ускршњи зека са стране да ли ја долазим. Зашто није дошао? Па зато што би говорио предзаднји. Али имам решење, радосну вест, кандидуј се за председника - каже Милановић.

Поручио је како није његова утакмица то да се надмеће с Пленковићем.

- Он је за мене лично нула, али је функционално председник ХДЗ-а, председник хрватске владе, добио је изборе, особа одговорна за бујање коруптивне хоботнице, заслужан за мање политичког радикализма у животу, то је у ХДЗ-у успио да сузбије јер је комуњара -  рекао је Милановић.

(Индекс.хр)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".