Већ током снимања прве сезоне, од укупно три, глумица се зближила се 21 годину старијим колегом Бранимиром Поповићем и са њим упловила у романсу која је у почетку била тајна, да би на крају била крунисана браком.

Када је откривено да су заједно, многи су ту везу оспоравали због разлике у годинама.

Сања и Бранимир су се пре везе познавали са глумачке академије на Цетињу, где је он био њен професор. Још за време снимања серије, Сања је остала у другом стању, па је редитељ Милутин Караџић сценарио прилагодио стварном стању и Бојана коју је Сања тумачила истовремено је чекала бебу.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Рођењем ћерке Софије, Сања је глумачку каријеру мало запоставила, иако каже да би је обрадовао позив за неки добар пројекат и улогу попут оне у серијалу о лепоти црногорског приобаља. Кад се вратила са породиљског одсуства Сања је добила стални ангажман у Градском позоришту у Подгорици, где игра у популарним представама.

- Сања је одлична и врло професионална иако је у другом стању. Ради на улози Бојане као и пре трудноће, иако смо сви ми око ње веома увиђајни и не дозвољавамо да се умара. Она није нимало размажена трудница - открио је за време снимања серије Мима Караџић.

Фото: АТА имагес

 

 

Мима је тада додао да је Бранимир брино о потребама труднице за време снимања, па је рекао:

- Један човек је стално задужен да буде у Сањиној близини да би јој био при руци, да јој принесе столицу да седне чим заврши сцену, да јој донесе пиће или храну и шта год друго да затреба. Међутим, Сања жели да буде равноправна са другим глумцима и не изражава никакве додатне захтеве и чак негодује кад јој повлађујемо - закључио је тада Мима.

Сањин супруг Бранимир Поповић важи за шмекера међу колегиницама и обожаватељкама, а фанови су обожавали Сању колико због њеног талента, толико и због лепоте.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Милице Милше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".