Песма “Проверено” која се нашла на албуму Милице Павловић у рекордном року постала је велики хит. Неколико дана касније, појавио се демо снимак исте песме коју изводи Ана Николић. Проблем и овај “естрадни рат” разбуктао се када је Ана на једном наступу ову песму представила као своју, а већ недеља страсти се не смирију. Међутим, атрактивна Лесковчанка је одлучила да правним путем потражи решење.

Фото: АТА имагес

 

- Није ме Ана контактирала у међувремену. Лично желим да ставим тачку на ту причу, зато што из поштовања према публици која ме воли и која је заволела ову песму, а потом заволела и заједно са мном направила хит, ја сам срећна, рекла је Милица, а потом додала да је цео случај предала свом правном тиму.

- То значи да је ствар и те како у једној доброј адвокатској канцеларији. Али како што сам већ рекла од мене се заиста погрдне речи неће чути. Мислим да је народу и те како јасно како ствари стоје, објаснила је Милица, а потом се дотакла колегиница које је нису подржале у њеном обраћању јавности када је цео случај изнела на светло дана:

- Колегинице које ме нису подржале искључиво говори о њима. Не што ме нису подржале, већ што на ову причу нису одреаговале онако како требају људи који се баве музиком на прави начин. Али опет свако ради онако како мисли да треба и тако му се враћа у животу, оштро је прокоментарисала певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".