Један од најбољих фудбалера данашњице Кристијано Роналдо могао би да напусти Манчестер јунајтед ово лето и каријеру настави у италијанској Серији А, наводи бивши фудбалер Анђело ди Ливио, пише италијански Цорриеределлоспорт.

Недавно се Португалац повезивао са Бајерном, али делује да од тога нема ништа те су се у трку за њега укључили и Рома и Спортинг. 

Легендарни фудбалер Анђело ди Ливио изнео је изненађујућу тврдњу рекавши да ће Роналдо каријеру наставити у Роми.

- Имам потврде из неколико извора да Рома покушава да доведе Кристијана Роналда. Вест је добро утемељена и долази из кредибилног извора, али никад нећу открити име. Требао би симболично да буде представљен 7. јула (7.7.) - истакао је бивши фудбалер Јувентуса и Фиорентине.

- Доста бивших играча прича о томе, а менаџери потврђују. Један од челника Роме је пре неколико дана вечерао с Роналдом - тврди Ди Ливио.

Ако клуб из Рима заиста успе да доведе Роналда у своје редове, то би дефинитивно био један од највећих трансфера у историји клуба, ако не и највећи.

На клупи Вучице седи Жозе Мурињо те многи сматрају да би добар однос између два Португалца могао бити пресудан за евентуални трансфер.

Фото: АП пхото/Thanassis Stavrakis

 

Подсетимо, Рома је ове сезоне освојила Лигу конференције и следеће сезоне ће играти у Лиги Европе. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Дејана Станковића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".