Лепа Брена и Боба Живојиновић су један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени, а њихова љубав траје три деценије.

Лепа Брена је регионална звезда која је својом појавом тих година унела нову енергију и праву пометњу. Њени концерти су били најпосећенији, а популарност је достигла велике висине.

Са друге стране, Слободан Боба Живојиновић је успешан спортиста, тенисер, који је једини Србин, уз Ненада Зимоњића, а да је био први на светској ранг листи у дублу.

Брена и Боба су важили за један од омиљених парова, а њихова свадба је била гламурозна. Венчали су се 7.децембра 1991. године у некадашњем хотелу Интерконтинентал, а свадби је присуствовало 500 званица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEPA BRENA (@lepabrenadiva)

 

Ова свадба је специфична са више аспеката. Међу окупљенима је била сама елита и доста људи из пословног света, директор "Дискотона" Ненад Билић и Станко Терзић, тадашњи директор ПГП РТБ-а, као и директор Републичке дирекције за робне резерве са супругом познатом имитаторком Биљаном Ристић.

Кумови су били Борис Бекер и Јон Циријака, а младенци су од њих добили скупоцени мерцедес, а занимљив је и детаљ да је Драгана Мирковић на овој свадби ухватила бидермајер.

Фото: АТА имагес

 

Ово славље ће остати упамћено и по 650 различитих врста јела и младеначкој торти на  пет спратова са јестивим рекетом и грамофонским плочама. Лепа Брена је носила венчаницу Диор која је била специјално дизајнирана за њу, а њихово венчање је прекинуло Дневник 2, како би се младенци укључили у програм.

Поједини натписи су били и о поклонима. Причало се да је на њихову кућну адресу стигло преко 4.000 писама, а поједини су причали и да је само једна уметничка слика коју су добили Брена и Боба, коштала колико пола свадбеног весеља.

(Glossy)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".