У питању је популарни глумац Миодраг Радоњић  који се прославио улогом "Баће" у "Јужном ветру". Поред ове улоге која му је обележила досадашњу каријеру глумац је оствари запажене улоге и у фимовима "Балканска Међа" и Хотел Београд".

Фото: принтсерин тикток/bacafp/принтскрин јутјуб/Јужни ветар

 

Радоњић је рођен 3. маја 1989. године у Београду. Факултет драмских уметности у Београду уписао је са осамнаест година у класи професора Драгана Петровића.

Миодраг је оженио Милицу Микић прошле године, а пре тога су били годину дана у вези. Он је изабраницу први пут представио јавности на премијери филма "Хотел Београд".

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

Иако ниже успехе на пословном плану, глумац ипак признаје да је највећи остварио прошле године када је добио сина Саву.

- Очинство ме је доста променило. Дете човека додатно надахне и испуни љубављу. Није лако описати емоцију коју родитељ има према детету, некако све је лепше него што је било раније - рекао је он, и додао:

- Потребно је мало више стрпљења, али феноменално је што много ствари учиш кроз рад с једним малим човеком.

- Искрен да будем, улога Баће је јако битна за моју каријеру. Драго ми је што ми се као младом глумцу десила улога по којој ме људи препознају и која ме је обележила - рекао је једном приликом Миодраг.

Фото: АТА имагес

 

- Тешко је разбити стереотип. Редитељи ме углавном виде кроз улоге негативаца, али надам се да ћу се у будућности остварити и кроз друге улоге.

У пријатељству сам искрен. Када некога примим у свој живот, посвећен сам, али имам другачији карактер од Баће зато што ја не бих подржавао свог пријатеља у лошим стварима, истакао је глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".