Певачица и бивша ријалити учесница Душица Грабовић у потресној исповести смогла је снаге да проговори о тешком периоду.

Наиме, Душици је установљена инсулинска резистенција, због које није могла да затрудни, а онда је након смрти оца уплетена у аферу ”Елитна проституција”.

– Мени је начињена велика нематеријална и материјална штета. Мој отац се још није охладио, није прошло од његове смрти ни 40 дана, када сам прочитала у новинама да су ме прогласили ”елитном проститутком”. Повезали су ме са нечим са чиме немам везе. После првом наслова ми је отказана америчка виза. Велика материјална штета ми је начињена, пре свега имала сам наступе заказане до децембра, тачније до краја године. Имала сам радну визу која је важила до Никољдана ове године и она ми је укинута, јер зна се да они прате две натписе. Ја ћу опет ту визу добити, али ми је начињена штета, добила сам одговор да ми је виза укинута јер сам уплетена медијски у ту аферу, каже Душица.

Фото: АТА имагес

 

 

– С друге стране, имала сам и емотивних проблема. На мој лични живот је то утицало. Оставио ме је дечко који је у то поверао. Поверовао је у те медијске натписе. Направљен ми је пакао! Почела сам да живим са њим, откад сам имала турнеју тамо. Почели смо јако леп живот… Он је фудбалер, играо је у Челсију и ради са децом, има фудбалску академију у Чикагу. Ја сам била саветована да га припремим на то, али ја сам њега хтела да сачувам од тих медијских натписа. Није наш човек, одрастао је у Лондону. Међутим, нашао се неко да му преведе те текстове. Добила сам поруку од њега, оставио ме је… Све је међу нама био у реду, није ми поверовао да ми је прича намештена и да ја немам везе са тим. Код њега су ми остале ствари у вредности од 10.000 евра и новац сам оставила код њега. Просто ме разочарао, јер ми је окренуо леђа и није стао уз мене. Веровала сам да ако постоји љубав да ће он стати уз мене шта год да је… Он ме је издао као да сам једнособан стан у центру Београда. Зато сам рекла да су ме сви поред њега издали.. Ја опраштам, али не заборављам. Ја сам му рекла да треба да биде спреман на то да о мени као о медијској личности могу свашта да пишу, међутим он није могао да се носи са тим. Окренуо ми је леђа и забио ми нож у леђа, рекла је певачица и додала:

– Рекао ми је да је ствари бацио, новац није хтео да ми врати. Мој менаџер му се обратио и неки људи који су га упознали, а таквих није било пуно, јер сам крила везу. Ми смо правили и бебу, а он ми је послао и неки наслов где пише да ја носим близанце. Питао ме је: ”Одакле сва ова с*ања о теби у српски новинама?”. Ја сам га звала, он није хтео да се јави, остала сам недоречена, али када љубав није била довољна јака, ја немам шта да се објашњавам. Нисам ни сањала да неће бити уз мене, понашао се као да је он љубав мог живота. Одавао је такав утисак, упознао ме је и са братом… Мислила сам да је то – то. Нисам очекивала да ће одустати од мене и да ће више веровати новинама, него мени. У шоку сам, као једна жена сам преварена. Ишла сам емоцијама, јер сам изгубила оца у тим моментима, везала сам се за њега мало више… Мислила сам да је то права љубав, али преварила сам се… Ја сам њему и вечерас послала поруку: ”Немој да мислиш да сам заборавила, долазим ускоро у Америку”. Ја знам да ће мени виза бити враћена, јер мене нико не гони и до сада нисам позвана чак ни информативни разговор на тему елитне проституције, завршава Грабовићева.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".