Вики и Зола су били у емисији код Цара да испричају шта се конкретно догађа између њих: 

- Јутрос смо били ту Ана, Вики, Матеја, ја, Лукс, били смо у базену, спрдали се, зезали, не знам ни ја... Бесмислено ми је да причам своју страну приче - додао је Зола.

- Ја имам закључак, Зола и ја смо јутрос попили, Зола се мало поспрдао. Немам шта да кажем, нека прође пар дана... - испричала је Митровићка

- Глупо се осећам, криво ми је. Гурнула си ме у ватру. 

- Јасно је мени све... Кад видим шта причаш, јасно ми је - говорио је Зола.

- Ја сам само прокоментарисала ситуације из базена и из собе, што су људи видели - говорила је Митровићка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- На журки ја сам био мало у својим мислима. Кад Зола изађе на цигарету, Вики дође. Не одвајате се ових дана. Јуче сте играли заједно, плесали заједно. Ми дошли у базен, Вики ти долазиш у базен. Присно сте изгледали у базену. Викторија, не можеш то да пребациш на Золу. У соби сам видео да је Зола баш пијан, гацао је, чуо сам те. Изашао си из собе ван, лупио главом о врата. Видео сам да узимаш свој покривач, мислио сам да идеш у дневни, ти кренуо код Вики. Вики се у једном тренутку подигла, после тога је он устао и отишао. Шта имате да кажете на конто тога? Шта је то? - питао је Цар.

- До јутрос је било пријатељство, јутрос је било присно. Пустићемо мало да се стиша, па ћемо да наставимо да се дружимо. Ја сматрам да је Золи до Невене стало, исто сматрам да се јутрос мало занео, као и ја. Обострано је било - причала је Вики.

- Како да знам да није постајало допадање и док је Марко био овде? - питао је Цар.

ватру, испадам ја неко ко је знам шта радио... - рекао је Чолић.

- Ја сам радила исто што и ти - истакла је Вики.

 

 

- Дабогда ја умро ако сам је гледао на тај начин, нарочито кад је Марко био ту. Ја сам се у базену грлио и са Вики и са Аном и са Матејом, звали смо и Миму и Грују. Глупа ми је ситуација - правдао се Зола.

- Ја мислим да си ти забринут због овог што се дешава, а Вики кроз осмех мисли исто што и ја - додао је Филип.

- Ја сам рекла да смо заједно погрешили, ако за њега није грешка, то је нешто друго. Мене боли уво и за Марка и за Невену ако ми се неко свиђа - наставила је Митровићка.

- Ја нисам такав - рекао је Чолић.

- Ја ћу да пустим до вечерас, ми треба да попричамо, ја сам мислила да ће он да настави да се спрда. Јутрос је било да може да се коментарише свиђање са обе стране. С обзиром на то шта се синоћ десило, дошла сам до закључка да је дошло до свиђања - рекла је Вики.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".