О медијским натписима да се пар Тошић/Карлеуша разводи, певачица је недавно поручила:

- Нисам се развела, са Душком је све о-кеј - изјавила је ЈК којој је јуче, 28. јуна била 14. годишњица брака. Како су (заједно или одвојено) и да ли су прославили тај датум још увек је непознаница пошти ни Јелена, а ни Душко нису ништа о томе објавили на друштвеним мрежама. Иако је певачица на Инстаграму и више него активна...

Када се вратимо мало уназад (14 година тачно) Карлеуша је на дан свог венчања изјавила да је Тошић човек њеног живота. Њихов брак обележиле су бројне трзавице, које су упркос свему успели да реше. 

- Душко је човек мог живота. Он је све оно о чему сам потајно маштала - изјавила је певачица након гламурозног венчања.

Тошић се не бави више фудбалом професонално, већ ради као фудбалски менаџер. Да је чешће са породицом, то можемо видети по његовим фотографијама на друштвеним мрежама.  

 

 

Јелена и Душко не прате једно друго на Инстаграму. Чак су избрисали  заједничке фотографије. Разлог су Јеленине провокативне фотографије.

Душко такве фотографије не жели да гледа. 

- Он је одавно одлучио да не жели да се нервира, нити да гледа оно што качим на Инстаграм. Не жели да зна, не жели да види. Упознао ме је као смерну домаћицу која се никада није провокативно облачила и онда се десила нека невероватна промена - рекла је Јелена раније.

 

Овај пар је добио као круну љубави две ћерке, Атину и Нику које су израсле у предивне девојчице. Родитељи су врло поносни на њих. 

Карлеуша се удала у "Сваровски" венчаници са кристалима, која је била тешка 5 килограма и украшена са 17 метара беле свиле. До олтара у у облику срца, од неколико хиљада белих ружа, допратио ју је отац Драган Карлеуша.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак фондација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".