Овако је изгледала емотивна порука коју је водитељ написао након сахране своје жене: 

- Хвала свим драгим пријатељима, познаницама и поштоваоцима... Испратили смо јуче Дацу достојанствено на њен вечни починак са небеским кочијама. И Владимир и ја смо храбри захваљујући хиљадама поруке подршке које смо добили од Вас. Ово је најдража слика из нашег заједничког албума и хвала Вам свима још једном. Пошто сам добио преко пет хиљада Вибер, Месинџер, СМС порука нисам у могућности да се свима захвалим, па то чиним овим путем. Тешко је бити сам, а снагу даје кад схватиш да имаш толико људи који су бар тренутак помислили на мене и Владу - написао је у објави на Фејсбуку уз фотографију са супругом и сином. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Aleksandar Filipovic

 

 

Супруга водитеља је живела мирним животом, али је давала значај технологији пошто је радила као пословни секретар гинеколошке болнице. 

- Без мобилног телефона не бих могла да обављам пословне обавезе. Осим тога, важан ми је јер обожавам да телефонирам, пишем поруке, сурфујем интернетом… Неко воли јогу, а мени – након стресног дана – расположење поправља музика са плејера мог телефона. Радо користим фотоапарат и дигиталну камеру, јер је то сјајан начин да забележим све фазе одрастања мог сина Владимира - изјавила је она једном приликом. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".