Дара Бубамара испричала је како је пребила мушкарца од два местра и 130 килограма, због тога што ју је опсовао, а након тога га још пријавила полицији.

- Десило се да сам журила на аеродром. Имала сам брже возило, вероватно се десило да сам неког сасекла. Човек ми је буквално пред милицијом рекао "следећи пут ако не будеш нормално возила ј**аћу ти м", испричала је Дара Бубамара у емисији "Амиџи шоу" због чега је он праснуо у смех.

Фото: принтскрин јутјуб/AmiG Show

 

- Међутим, пошто сам ја алергична на своје. Мајка ми није жива, мени је пао мрак на очи и ја сам скочила на њега. Он је имао 130 килограма и 2 метра. Тукла сам га песницама. Убила сам га од батина и још сам га пријавила полицији. Ја сам пријавила себе, да сам га претукла зато што ме је вређао. Ја сам жена, он је мушкарац, не сме на тај начин да ми се обраћа. Наравно, скинут је са лета, рекла је дара, док Огњен није могао да верује шта слуша.

- Шта теби Огњене није јасно. Објасни ми. Мушкарац од 2 метра, 130 килограма вређа једну жену на аеродрому, одговорила му је Дара.

- Како није смешно, скочиш, изубијаш га, још га пријавиш полицији, скинут са лета, говорио је водитељ.

- Зато што ми је рекао "ј**ем ти матер. Ти сад то да ми кажеш, знаш шта бих ти урадила. Убила бих те. Не знам шта је смешно. Ја сам бре срчана жена. Не дам на своје и то је то. Извињавам се што псујем, Огњен ме је изнервирао. Као смејеш се што сам га ја претукла, завршила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".