Ђорђе је био отворен и рекао да је проблем у српској публици, јер да она гласа, шансе да остали победебила би јако мала. 

 

 

- "Звезде Гранда" је такмичење које је засновано на националној музици народа и народности Балкана. Постоји и једна флоскула, "Је**ш земљу која Босне нема". Босанци су озбиљна војска када су њихови извођачи у питању. Они дају ветар у леђа из све снаге - изјавио је певач за 24седам, избегавајући да одговори на то да други кандидати боље прођу него победници, за које кажу да немају харизму:

- Јако је тужно да Сандра Младеновић, из Србије, дође у првих четворо и онда нико не окрене телефон. Не треба кривити "Звезде Гранда", Босанци су људи који гласају. Све је остављено публици на вољу. Неки проблем постоји у Србији јер они из стереотип варијанте сматрају да је то другоразредно такмичење. Да они гласају, нико не би имао шансе.

 

 

Певач се такође осврнуо и на такмичара коме је био ментор Александра Јосифовског. Ђорђе је Александров наступ доживео веома емотивно. 

- Ја сам доживео емотивни слом који можда нисам смео да дозволим пред камерама, али емотивац сам, било је јаче од мене. Велика је ствар што је такмичар у Гранду, а онда што сам му ја био ментор и дошао је у ситуацију, не само да добије подршку за свој фазон певања, него и зато што је био фокусиран на себе, да изађе из тих руку одвратног зла који се зове алкохол - каже Ђорђе и додаје да је знао да мора да му помогне. 

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".