Недим је открио да се мења ток приче о жестоким момцима:  

– Мења се ток приче, велики су улози, мислим да ће публику још више да залепи за екране. Јесу негативци избором живота, мимо те помпезности, испод скупих тренерки је прљава одећа. Најтеже ми је било да поверујем да је то могуће. Било је захтевно снимити, било је потребно много концетранције и вере. У наставку сам морао да пребродим неке личне стеге и да прођем кроз неку врсту ослобађања, било ми је лакше да то урадим пред екипом коју знам.

Недим је извукао једну битну животну поуку из улоге Паше: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLAN (@klan.serija)

 

– Научио сам да се у изобиљу свега губи душа и у немању мере, човек изгуби себе. Трудио сам се да упознам публику са другом страном човека, трудим се да га одбраним и ти људи се смеју и плачу, разлика је у чему и због чега – истакао је Недим, а Александар је потпуно другачије доживео наставак.

– Цео ток и приче мог лика је био очекиван, али ме је изненадила комедија која је знатно јача у наставку. Улазимо још озбиљније и дубље у проблеме наших јунака. Поред динамике, ту су нека нова лица. Уживао сам у развоју мог лика, имамо неке сличне ствари и на тим стварима сада радим – истакао је Александар који тврди да му сада ништа није представљало изазов.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLAN (@klan.serija)

 

– После прве сезоне пронашао сам лик и посветио сам се раду на серији. Било је занимљиво радити на томе. Свака улога је лака, само зависи колико имам времена за припрему. Има своје тешке стране које треба савладати, али је добра припрема кључна пре уласка у кадар – изјавио је глумац за ''Блиц''. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".