Руска специјална операција у Украјини ушла је у у 125. дан, а на интернету се свакодневно појављују снимци са прве линије фронта. Поред тога, стално се лицитира бројем погинулих и рањених, као и уништене војне технике и инфраструктуре. 

Недавно се на једном од руских Телеграм канала појавио снимак који показује последње тренутаке украјинских војника које је, док су се крили у рову, спазио дрон. Како се види на снимку, летелица је неко време надгледала војнике и њихову позицију, а у једном тренутку је чак и зумирала лица војника који су деловали измучено и уморно.

У једном тренутку, један од војника је спазио дрон, али није реаговао. Само га је безвољно погледао, без покушај бекства. Изгледа да се у том тренутку помирио са судбином која га чека. 

У објави на Телеграму се не наводи где је снимак направљен, колико је дрон био високо, као ни који је тип у питању. Претпоставља се да је коришћен за корекцију артиљеријске ватре. 

Снимак се нагло прекида у једном тренутку, а већ следећи кадар показује војнике који леже једни преко других лицем надоле. Онај који је гледао ка дрону је делимично затрпан земљом са рукама преко главе.

У објашњењу снимка се наводи да су војници погинули, али није наведено тачно време нити локација.

Узнемирујући снимак можете погледати овде.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".