Водитељку дневника Пинк телевизије на малим екранима увек гледамо смерно обучену у блузама и сакоима, а оваку је још нисте видели.

Тања Рађеновић заједно са супругом је пре пар година отворила свој хотел у Будви, а црногорским приморјем често ужива возећи се у сопственом глисеру којим обилази скривене плаже и увале.

Фото: принтскрин инстаграм/рађеновицка_роyалгарденс

 

-Предност глисера је у томе што практично имамо својих 25 метара приватне плаже где год да смо, најчешће у кругу породице, али и блсиких пријатеља... Велики плус је и то што кад испловимо, цео дан не морамо да будемо у контакту ни са ким, испричала је Тања једном приликом.

Водитељка на свом Инстаграму објави и неку слику у бикинију и изгледом одушеви све фанове, који су јој поручили да је "права мачка".

 

 

Тања не види ништа лоше у томе што као и сви други на плажи борави у купаћем костиму, те поручује да је увек адекватно одевена.

-Имала сам прилике да полемишем на тему да ли би требало рецимо на мору да будем у купаћем костиму, тако да то ми је врло занимљиво... Па да, ја сам на мору у купаћем костиму, али се трудим стварно да у купаћем костиму не ходам по граду или по месту. Могу да будем на плажи, на броду, али ћу увек бити адекватно обучена, објаснила је Тања у емисији "Премијера".

Иако је пред камерама увек озбиљна, што природа њеног посла захтева, лице водитељке се рашири у осмех чим угледа супруга Петра, ког је, иначе, упознала на веома специфичан начин и са којим има две ћерке Теодору и Анђелу.

 

 

-Занимљиво је да сам се у то време борила да се не отвори кафић у мојој згради у тадашњој 'силиконској долини' на Дорћолу. Судбина је хтела да кафић буде отворен и поред моје борбе и да за то буде заслужан мој будући муж, за кога сам се удала након годину дана, испричала је својевремено Тања, а затим окрила и детаље незаборавног венчања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".