Иако делује као да имају све, новац, славу, љубав, ове јавне личности имају и породичне драме - нису у контакту са својом децом, а за то постоје многобројни разлози

Ово су неки од славних родитеља који не разговарају са својом децом.

1. Ентони Хопкинс

Оскаровац Ентони Хопкинс, је рекао за Радио Тајмс у мају 2018. да се удаљио од своје једине ћерке Абигејл Хопкинс (48) и да не зна да ли она има своју децу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Liurix945

 

- Немам појма, рекао је Хопкинс на питање да ли је деда.

- Људи се разилазе. Породице се раздвајају, а ти настављаш са својим животом. Људи одлучују. Није ме брига, на овај или онај начин, додао је он.

Они су изгубили контакт након поновног окупљања 1990-их, након што је снимила две мање улоге у његовим филмовима, "Земље сенки" и "Остаци дана".

Како се говори, Хопкинс је напустио Абигејлину мајку и своју прву жену, Петронелу Баркер, када је Абигејл још била беба.

2. Том Круз

Након што се глумац развео од Кејти Холмс 2012. године, Том Круз наводно није видео њихову ћерку Сури.

Према "Ин Тоуцх Wееклy"-ју, Крузова умешаност у сајентологију је крива за недостатак односа између њега и његове цћерке, након што је Холмсова означена као "супресивна особа" (антисоцијална), јер је негативно говорила о религији.

Фото: Профимедиа

 

- Чини се да Том није заинтересован да буде део Суриног свакодневног живота. Кејти даје све од себе да буде практична мама, али не може да замени њеног оца, рекао је извор за Тхе Натионал Енqуирер.

3. Росие О'Донел

Комичарка и телевизијска личност већ годинама је отуђена од своје усвојене ћерке Челси.

У августу 2015., проблем између њих две почео је након што је О'Донел твитовала да је Челси, тада 17-годишњакиња, нестала. На крају је пронађена у кући наводног дилера дроге, којег је упознала на Тиндеру, према Паге Сиx.

Њихова веза је претрпела многе успоне и падове, али до маја 2017. године, Челси, која је тада имала 19 година, удала се за 31-годишњу Ники Алијегро, рекавши за Дејли мејл да је О'Донел вербално увредила.

Сама О'Донел је негирала оптужбе, рекавши за Дејли мејл:

- Челси је ментално болесна. Она је вец́ину свог живота била у болницама и излазила из њих. Рођена је зависна од хероина. Имала је тежак пут. Она није способна ни за истину ни за разум. Није била у контакту ни са ким откако је њен муж покушао да изнуди 9.000 долара од ове породице.

4. Вуди Ален

Редитељ Вуди Ален се удаљио од своје усвојене ћерке Дилан Фароу, која га је оптужила да ју је се*суално злостављао као дете, и његовог сина Ронана Фероуа.

Дилан, коју је Вуди добио са бившом девојком Мијом Фароу, први пут је проговорила о оптужбама 1993. године, међутим, тужилац је одлучио да не гони оптужбе против Алена, наводно да би поштедео Дилан од суђења, с обзиром на то да је тада имала 7 година.

У отвореном писму Њујорк тајмсу 2014. године, Дилан је поново изнела оптужбе, и то још неколико пута током врхунца покрета "МеТоо".

Што се тиче Ронана, он је делимично отуђен од оца јер издржава своју сестру.

- Моја мајка је урадила изванредан посао одгајајуцћи нас. Након немилосрдног правног испитивања родитељства моје мајке и напора да се она дискредитује, њој је додељено искључиво старатељство да нас заштити од Вудија Алена. Сви смо одрасли уз његове понуде да проговоримо против наше мајке, у замену за подршку. Верујем мојој сестри, објавио је Понан на друштвеним мрежама.

5. Миа Фароу

Ова 77-годишња глумица наводно се удаљила од своје двоје усвојене деце, сина Мосеса и ћерке Соон-Ји Превин.
Обоје наводе да их је Миа Фароу злостављала док су били деца, а такође су говорили против Диланиних оптужби против Вудија Алена.

- Ја сам веома приватна особа и уопште нисам заинтересован за пажњу јавности, али с обзиром на невероватно нетачне и обмањујуцће нападе на мог оца, Вудија Алена, осец́ам да више не могу да останем нем, док га и даље осуђују за злочин који није починио, написао је Мосес на свом блогу.

Мосес је оптужио Мију да је физички и вербално злостављала њега и његову брац́у и сестре, напомињуц́и да је Превин, која се касније удала за Алена, добила највецћи терет.

6. Џеки Чен

Ћерка Џекија Чена, Ета Нг, тврдила је да је годинама била отуђена од оца.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Према "Пеопле" магазину, Чен никада није признао своју ћерку, која је рођена након афере коју је имао са бившом краљицом лепоте Елејн Нг, док је још увек био у браку са његовом садашњом супругом Џоан Лин.

- Не бих рекла да је Џеки Чен мој тата. Рекла бих "О, Џеки Чен, глумац", рекла је Ета у једном од интервјуа.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мућке серија

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".