Интернетом је почела да кружи фотографија на којој Милица Дабовић има смеђу косу и изгледа потпуно другачије него данас, па је из тог разлога многи на “прву лопту” нису препознали.

Ова фотографија изазвала је лавину коментара на друштвеним мрежама, па док су једни хвалили изглед познате кошаркашице и учеснице ријалити „Сурвивор“, други сматрају да је претерала са пластиком.

Милица је једном приликом признала да све што није волела на себи, то је и променила, док је с друге стране морала да уради неке од интервенција због каријере.

– Као млада увек сам се “пућила” на сликама, јер сам желела веће усне и то сам и урадила. Током каријере су ми ломили зубе и аркаду и имала сам много удараца у нос. Због једног од таквих удараца, лактом, сам морала да урадим зубе. Имала сам 17 година и сећам се да сам неке зубе чак и прогутала, почела је Милица, па наставила:

– Лице је најважније сачувати и идем редовно на масаже и третмане лица. Волим и мезотерапију, и имам ботокс само на челу. Не волим естетску хирургију, јер данас све жене изгледају исто. Када видим да раде те велике усне и груди, ја то не могу да прихватим. Требало би да све на телу буде сразмерно и да се зна где је граница. Мислим да нису свесне да су унакажене и да то не изгледа лепо. Ни мушкарцима то више није лепо.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

– Можда ми толико замерају зато што сам мама, а сликам се у купаћем костиму и знам како да се сликам. Никада ми то неће бити јасно, али мени замерају све што урадим. Наш народ увек има нешто лоше да ти каже. Најгоре ми је када ми напишу како се због свог детета не стидим тих слика. Зар није лепше написати: “Браво”, прокоментарисала је, па додала како би себе оценила са оценом не десет, него сто.

– Све у животу сам постигла радом. И у спорту али и када је реч о физичком изгледу. Када радиш 500 трбушњака сваког дана као што ја радим, онда ћеш имати “плочице” и затегнут стомак. Нико не може да ми каже да нема сат времена дневно за себе,  рекла је Милица.

БОНУС ВИДЕО:

Venčanje Ane Dabović i Ilije Mustura

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".